Kerstgroeten vanuit boomhut jungle Khao Sok. - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Jan Boers - WaarBenJij.nu Kerstgroeten vanuit boomhut jungle Khao Sok. - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Jan Boers - WaarBenJij.nu

Kerstgroeten vanuit boomhut jungle Khao Sok.

Door: Jan

Blijf op de hoogte en volg Jan

23 December 2010 | Thailand, Bangkok

Amazing Thailand opnieuw.
Khao Sok is schitterend en levert herhaaldelijk dik kippenvel op.
Tubing op een rivier hier gisteren was adembenemend. Je weet niet wat je ziet & hoort, en voelt je helemaal 1 met/in de jungle. Vannacht 1e keer geslapen in boomhut, kan je haast geen boomhut noemen want alle luxe is gewoon aanwezig. Vannacht nog een nachtje, dan naar 't meer en de drijvende huisjes op 't water. Nog een stapje meer naar "back to basics". Voor anderen misschien onnozel, voor mij precies . . . . , in ieder geval iets wat ik nooit had willen missen.
Vanuit jungle Khao Sok beste kerstwensen to all of you.
Greetz, Jan.

• 23 December 2010 - 09:06

Roos En Peter:

hoy jan, super weer die indrukken en gevoelens die je er weer krijgt man geniet ervan het is soms voor anderen ondoorgrondelijk wat een omgeving voor iemand kan betekenen.
    wij vertrekken ook vandaag dus wensen je in het verre thailand een kijne kerst en en super begin van het nieuwe jaar tot het volgende verslag doeiiiiii roos en peter

• 23 December 2010 - 15:29

Marianne:

Jan

een hele fijne feestdagen in het zonnige thailand

marianne

• 23 December 2010 - 18:03

Nelly Curfs:

Hallo Jan,
    Fijn te horen dat het je goed bevalt, Roos en Peter vertrekken vanavond naar Oostenrijk, maar Peter zal wel niet blij zijn, want ze geven een slecht weer advies, zeer zeker voor Duitsland. Maar ja, we zien wel weer hoe alles verloopt, ondanks het slechte weer. Misschien kun je over een paar weken nog niet eens terug naar Europa, ( vind jij niet zo erg he)want er zijn nog steeds heel veel mensen gestrand op de luchthavens. Geniet verder van je welverdiende vakantie en geniet ook van de drijvende huisjes. Wij wensen jouw ook hele fijne kerstdagen en een gezond en voorspoedig 2011 van ons allen uit Puth. Geniet maar lekker van de eenvoud en de natuur zodat je er weer een jaartje tegen aan kan. Groetjes Nelly en Hub

• 25 December 2010 - 22:27

Chantal Noteboren:

Hey Jan,

Leuk om je reisverslagen te lezen. Hier is enorm veel sneeuw gevallen, nog nooit zoveel sneeuw bij elkaar gezien in Nederland. Merry X mas en n hele fijne jaarwisseling dadelijk, hoop dat in 2011 al je dromen uitkomen.

Dikke knuffel vanuit Oirsbeek x